Synvest

6235 Beleggers gingen u voor
Uw beleggingsfonds in Nederlands vastgoed
Beleggen Afgestemd op uw situatie
Vragen? Bel direct 085 - 066 5072 9:00 - 17:00
8,8/10
8,8/10
224 reviews
6235 Beleggers gingen u voor
Uw beleggingsfonds in Nederlands vastgoed
Beleggen Afgestemd op uw situatie
Vragen? Bel direct 085 - 066 5072 9:00 - 17:00

Risico’s en kosten Aan dit product zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de EBI. Omdat beleggen in vastgoed een lange termijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht. Met beleggen kunnen goede rendementen behaald worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen ook risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn marktrisico's, renterisico's, verhuur- en leegstandrisico's en liquiditeitsrisico's.

Ervaringen met SynVest Beleggen in vastgoed

Waarom beleggen in vastgoed met SynVest? 

Kies voor SynVest, daar kunt u op bouwen

In 2011 is SynVest gestart met een Duits vastgoedfonds, met een gemiddeld jaarrendement van 8,2%. Wij weten dus hoe wij een vastgoedfonds succesvol krijgen. De tijd is rijp voor de introductie van een Nederlands vastgoedfonds. We zien volop kansen om ook van het SynVest Dutch RealEstate Fund een succes te maken. SynVest koopt een mix vastgoed op locaties door heel Nederland. Bijvoorbeeld gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden. Wij helpen u graag om uw vermogen verder te laten groeien.

SynVest Fund Management is als beheerder ingeschreven in het register van de AFM. Aan dit product zijn risico’s en (uitstap)kosten verbonden. Loop geen onnodig risico. Lees het prospectus en de EBI.

Heeft u nog vragen?

Dit zijn de meestgestelde vragen aan SynVest

Wat zijn de voorwaarden van de extra maand dividend?

Wanneer u in de maand november minimaal €10.000 belegt, ontvangt u een maand extra dividend!

Zijn er risico's en kosten?

Ja, beleggen is niet zonder risico. Denkt u aan beleggen, loop dan geen onnodig risico en houd rekening met:
- Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging
- Aan het product zijn risico's verbonden (zoals marktrisico, renterisico en leegstandsrisico) en kosten (zoals beheer- en uitstapkosten)
- Over deze risico's en de kosten leest u meer in het Prospectus en de Essentiële beleggersinformatie of op www.synvest.nl.

Wat is voorschotdividend?

Het voorschotdividend is een voorschot op het verwachte rendement. De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouwt u sneller vermogen op. Vanaf een belegging van € 5.000 kunt u er ook voor kiezen om dit bedrag maandelijks te laten uitkeren.

Hoe wordt het voorschotdividend bepaald?

- de verwachte groei van de portefeuille en de daarbij behorende rendementen
- de verwachte huuropbrengsten
- de verwachte onderhoudskosten
- de beheerkosten

Waarom geldt er een uitstaptermijn als ik mijn belegging wil verkopen?

Om het vastgoedfonds en andere beleggers te beschermen, hanteren we een maximale uitstaptermijn. Als er een aantal (grote) beleggers op hetzelfde moment uitstappen, kan het zijn dat wij vastgoed moeten verkopen om u te kunnen betalen. Dit verkoopproces duurt in Duitsland veel langer dan in Nederland en het kost tijd om een goede prijs te realiseren. De uitstaptermijn is tot €100.000 euro 3 maanden, van €100.000 tot €500.000 maximaal 6 maanden en vanaf €500.000 maximaal 12 maanden.

Wanneer ontvang ik mijn eerste dividend?

Als wij uw storting voor het eind de maand hebben ontvangen, gaat de belegging in op de eerste van de volgende maand. Het voorschotdividend wordt iedere maand rond de 6e werkdag aan u uitgekeerd of herbelegd.

Dit leggen we graag uit met een voorbeeld: U maakt op 15 januari een bedrag over naar SynVest. De belegging start per 1 februari. U ontvangt vervolgens het voorschotdividend van februari rond de 6e werkdag in maart. Kiest u voor herbeleggen? Dan wordt dit bedrag direct in maart herbelegd.

Wat gebeurt er met mijn geld als SynVest failliet gaat?

Als u een bedrag overmaakt naar SynVest, stort u dit bedrag op de bankrekening van de Stichting Administratiekantoor SynVest Beleggingsfondsen (STAK). De STAK staat los van SynVest. Dus wanneer SynVest failliet zou gaan, heeft dit geen gevolgen voor uw inleg.

Waarom moet ik hogere uitstapkosten betalen als ik binnen 3 jaar mijn belegging wil verkopen?

Beleggen in vastgoed is een langetermijn belegging. Door de hoge aankoopkosten (bijvoorbeeld makelaarscourtage, acquisitie- en selectiekoste en overdrachtsbelasting) zijn we genoodzaakt de eerste 3 jaar hogere uitstapkosten in rekening te brengen. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds en niet aan de beheerder.

De uitstapkosten zijn in jaar 1: 9%, jaar 2: 7% en in jaar 3: 5%. Na 3 jaar zijn de uitstapkosten 2,5%.

Beleggen op uw manier

Direct beleggen in Nederlands vastgoed met kans op hoge rendementen

Wilt u met SynVest beleggen in Nederlands vastgoed? Vraag meer informatie aan over uw mogelijkheden!